Știrea zilei

Mega Tombola organizată de Televiziunea Centrală, cea de-a patra ediție: 164 de persoane s-au ales cu premii valoroase, atmosfera a fost încinsă de artiști autohtoni | VIDEO

164 de persoane, din diferite regiuni ale țării, s-au ales cu premii valoroase după ce au participat la cea de-a patra ediție a Mega Tombolei organizată de Televiziunea Centrală. Câștigătorii s-au ales cu televizoare, telefoane performante, seturi de veselă, aspiratoare, roboți de bucătărie, cuptoare electrice și biciclete. Extragerea a fost posibilă datorită susținerii Fundației de caritate „Miron Șor”.

Peste 246 de mii de persoane au participat la tombola organizată de Televiziunea Centrală, în perioada 8 august-6 septembrie. Condițiile de participare au fost simple, telespectatorii au avut de completat un formular în care au răspuns la trei întrebări. Astfel, în urma extragerii, care a avut loc duminică, 164 de oameni s-au ales cu premii valoroase. Au fost oferite televizoare, telefoane performante, seturi de veselă, aspiratoare, roboți de bucătărie, cuptoare electrice și biciclete. Emoționanți, câștigătorii s-au arătat plăcut surprinși de premiile pe care le-au obținut și i-au îndemnat pe toți să participe la viitoarele extrageri.

-Bună seara.

– Bună Seara.

– Augustina! Televiziunea Centrală pe fir, Mega Tombola Televiziuneii Centrale. Priviți cumva tombola?

– La moment nu.

– Dar știți că sunteți prima câștigătoare a celei de-a patra ediție?

– Nu!

– Păi, uite-te că ești! Ai câștigat un televizor. Felicitări!

– Mulțumesc!

– Ce ai vrea să spui oamenilor?

– Participați, totul este real și încrederea în sine trebuie să ai.

Pe durata tombolei atmosfera a fost încinsă de artiști autohtoni. Primul care a încântat și a distrat telespectatorii a fost interpretul de muzică ușoară Natan.

Interpretul a participat și la extragerea câștigătorilor.

NATAN, interpret: „Ia să vedem cine îmi dă din ochi. Nadejda Tatarnițcaia”.

Și naista Adriana Babin a fost prezintă în studioul televiziunii noastre.

ADRIANA BABIN, naistă: „Să vedem a cui este bicicleta. Să știi că este un cadou foarte bun, noi acasă avem toată familia bicicletă”.

Tombola s-a desfășurat datorită sprijinului Fundației caritabile „Miron Șor”. Amintim că din iunie și până în septembrie, în cadrul extragerilor noastre au participat aproximativ 880 de mii de oameni din toate colțurile Moldovei, dintre care 492 au obținut premii valoroase. Până acum, telespectatorii noștri fideli au câștigat cadouri în valoare de sute de mii de lei și chiar două automobile.

Urmăriți Televiziunea Centrală și Orhei TV. Participați la extragerile noastre și câștigați! Fiți cu ochii pe noi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Moldova a depășit pragul de 40 mii de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 | VIDEO

Astăzi Moldova a depășit pragul de 40 mii de cazuri de infectare cu virusul COVID-19, …