Știrea zilei

Odesa: Un colegiu a luat foc. Studenții sar de la etajul cinci pentru a se salva | FOTO

Un colegiu a luat foc în centrul orașului Odesa. Oamenii blocați în interior sar de la etajul cinci pentru a-și salva viața, scrie korrespondent.net.

Flăcările izbucnesc de la ferestrele etajelor superioare și un fum dens a învăluit totul împrejur.

„Totul s-a întâmplat dintr-o dată, un val de fum negru a început să inunde clădirea, abia am ieșit de acolo”, a spus unul dintre angajații Colegiului. El mai spune, de asemenea, ca în interior ar mai putea fi colegi de ai săi.

Clădirea găzduiește o serie de companii și instituții, inclusiv Institutul de Biologie Marină, filiala Odesa a Institutului de Arheologie al Academiei Naționale de Științe a Ucrainei și Colegiul de Economie, Drept și Afaceri în Hoteluri și Restaurante.

Fugăriți de flăcările puternice, unii studenți au sărit de la etajul cinci pe mașinile parcate.

Potrivit Serviciului de Urgență, incendiul a început la ora 10:12 la etajul al treilea al clădirii, în sediul Colegiului de Economie. Incendiul s-a extins pe o suprafață de 700 mp. La stingere participă 65 de pompieri și 16 echipamente. Ulterior, serviciul de presă al Serviciului de Urgență de Stat a informat că zona de incendiu a colegiului din Odessa a crescut la 2 mii de metri pătrați.

Cel puțin 10 persoane au fost rănite.

Clădirea cu șase etaje de pe strada Troitskaya 25 este cunoscută sub numele de clădirea de apartamente a lui Asvadurov. A fost construită în 1914 conform proiectului arhitecților Chernigov și Goldenberg.

      

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: Încă două decese, în România. Una dintre victime avea 27 de ani

O tânără, în vârstă de 27 ani, din județul Botoșani a decedat din cauza coronavirus …