Știrea zilei

O vrăjitoare a plătit o parte din datoria de 30.000 de dolari cu cărți de magie

Executorii judecătorești au venit acasă la datornica de la Novgorod, care s-a dovedit a fi o vrăjitoare practicantă. Literatura magică care aparținea acestei femei a fost inventariată și, ulterior arestată.

După ce au percheziționat  apartamentul, forțele de securitate au descoperit că locuința vrăjitoarei practicante a fost dotată cu elemente și recuzită specifice pentru scopuri magice.

Proprietatea femeii, inclusiv lumânările și candelabrele, nu au fost incluse în actul de inventariere și arestare”, raportează FSSP. – Dar literatura despre științele oculte din apartament, da. <…> executorii i-au explicat gazdei că trebuie să-și plătească datoriile, chiar dacă aceasta vede viitorul omului și comunică cu alte forțe neobișnuite”.

Presupusei vrăjitoare i-au fost luate de către oamenii legii cuptorul cu microunde, aspiratorul și televizorul.

După vizita executorilor judecătorești, femeia a plătit o parte din datoria de 30.000 de dolari pentru locuință și servicii comunale. Cu toate acestea, după cum este raportat pe site-ul departamentului, în cazul în care datoria nu va fi integral rambursată, proprietatea va fi transferată pentru vânzare.

Potrivit statisticilor Biroului Național de Istoric al Creditelor din Rusia, din ianuarie până în noiembrie 2018, numărul de datornici pentru serviciile comunale a crescut cu aproape 21%. În ansamblu, consumatorii „rău-platnici” de servicii au datorat 1,63 miliarde de ruble.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Deputat PAS, despre „business-ul” din sectorul naval al R. Moldova: „Raiul” pentru contrabandiști. Este implicat și un om al lui Dodon

„Fără ieșire la mare, Moldova are în acest moment înregistrate sub pavilionul său peste 300 …