Știrea zilei

O tânără din Orhei, învingătoare a trei concursuri internaționale de frumusețe, la doar 12 ani | VIDEO

Are doar 12 ani, dar a reușit să ducă faima municipiului Orhei în lume. Vorbim de Diana Botnaru, elevă în clasa a șaptea, care, în pofida vârstei sale fragede, a devenit câștigătoarea a trei concursuri internaționale de fashion. Adolescenta a cucerit cu frumusețea sa juriul și a luat premiile principale în cadrul a trei defileuri de modă organizate în Federația Rusă, Ucraina și Emiratele Arabe Unite.

Sesiuni foto, prezentări de modă și concursuri de frumusețe. Toate fac parte din rutina săptămânală a Dianei Botnaru, o tânără de 12 ani, din Orhei. În pofida vârstei sale, copila are un orar de muncă similar cu cel al unui fotomodel adult și recunoaște că îi place la nebunie să defileze pe podium și să zâmbească publicului.

DIANA BOTNARU, fotomodel: „Defilez pe podium, ceea ce îmi place super mult să fac. Prezint diferite haine de la diferiți designeri, plec la diferite castinguri, diferite concursuri. De mic copil visam să devin prințesă și desigur că pot să spun că am ajuns.”

Diana a învățat meseria la o agenție de modelling din Chișinău. Până acum, a participat la mai multe concursuri de frumusețe naționale și internaționale, iar recent s-a întors din Dubai cu titlul de Miss Multinational World 2020.

DIANA BOTNARU, fotomodel: „Pot să spun că am plecat acolo cu forțe, deoarece am avut deja în spate două concursuri internaționale și câteva de la noi din Moldova. Chiar și dacă acolo a fost concurența destul de mare, eu am fost sigură pe mine că am să iau primul loc.”

Primirea trofeului este cel mai emoționant moment, mărturisește adolescenta, pentru că de fiecare dată îi dau lacrimi de fericire.

Primul concurs internațional de frumusețe, unde a câștigat Diana, s-a desfășurat în orașul Sankt Petersburg, din Federația Rusă. Ea a pregătit pentru foto portofoliu o prezentare în costumul național și s-a antrenat pentru proba de talent. De acolo tânăra a revenit cu trofeul cel mare de Mini Miss Eurasia 2018. La fel, la vârsta de 11 ani, participând la un concurs de frumusețe, în Odesa, Ucraina, Diana a primit trofeul de Mini Model of the Year 2019.

DIANA BOTNARU, fotomodel: „Frumusețea și dorința m-au ajutat să câștig în aceste trei țări. Sunt foarte mândră de mine că am ajuns la acest nivel și sper tare mult să mai cresc.”

Cea care o susține pe Diana în toate este mama sa, care o însoțește la concursurile de frumusețe la care participă fiica ei.

LIDIA BOTNARU, mama Dianei: „Când vii la un concurs de frumusețe îți dai seama că fata ta înflorește ca o floare și atunci emoțiile sunt extraordinare. Fiica mea plânge de fiecare dată când primește trofeul și la fel plâng și eu.”

Lidia Botnaru ne-a mărturisit faptul că fiica ei a ajuns model, pentru că acesta a fost un vis de-al ei de când era mică.

LIDIA BOTNARU, mama Dianei: „Multe mame o să mă creadă. Poate acesta a fost visul meu și eu îl realizez prin fiica mea.”

Diana Botnaru este elevă în clasa a VII-a și își face studiile la liceul „Ion Luca Caragiale” din Orhei. În afară de modelling, adolescenta practică sportul și face cursuri de engleză.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Vom plăti mai puțin pentru energia electrică? „Premier Energy” a prezentat ANRE solicitarea de ajustare a prețurilor pentru energie electrică pentru 2020

ÎCS Premier Energy SRL a prezentat Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică solicitarea de ajustare, …