Știrea zilei

O stradă din centrul capitalei va fi închisă în această sâmbătă

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 29 februarie, a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. București, în perimetrul str. A. Șciusev – str. Ciuflea. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor bolnavi și avariați, informează primăria capitalei într-un comunicat de presă. 

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor silvotehnice pe str. București, circulația rutelor de troleibuze va fi organizată după cum urmează:

Ruta nr. 3 – se suspendă;

Ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 17 – se scurtează până la str. Ciuflea;

Ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 35 – se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Case și beciuri inundate. Ploaia din această noapte a făcut ravagii în mai multe localități din țară

Ploaia din noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe regiuni din țară, precum localitățile …