Știrea zilei

O mână de ajutor persoanelor cu nevoi speciale din partea Partidului „ȘOR” și a unui agent economic din Orhei | VIDEO

Ajutor pentru cei care au cea mai mare nevoie de el. Persoanele cu dizabilități din satul Susleni, raionul Orhei, au primit în dar lucruri absolut necesare de la un agent economic local. Partidul politic „ȘOR” nu a rămas indiferent și s-a alăturat acțiunii de binefacere. Oamenii „speciali” au primit din partea formațiunii politice pachete sociale.

Aliona Cocu crește trei băieți. Cei mai mari au vârsta de 21 de ani. Aceștia suferă de paralizie cerebrală și nu se pot deplasa singuri. Scaunul cu rotile, înseamnă pentru ei posibilitatea de a ieși pe stradă, de a respira aer curat și de a da ochii cu oamenii.

ALIONA COCU, locuitoare a sat. Susleni, r-nul Orhei: „Și pentru mine e un ajutor, dar pentru ei în primul rând! Ei nici măcar nu pot ieși afară.”

Frații Gheorghe și Alexandru Golea vor putea petrece mai mult timp în afara celor patru pereți. Iar asta, datorită scaunului cu rotile, care este un cadou mai mult decât necesar.

GHEORGHE GOLEA, locuitor al sat. Susleni, r-nul Orhei: „Este comod, totul e frumos. Mulțumim mult.”

Cărucioarele care le sunt indispensabile acestor oameni, dar și obiectele de uz casnic au fost procurate de un agent economic din Susleni.

SVETLANA SOCHIRCA, primar, satul Susleni, r-nul Orhei: „Cu mare drag mergem să le împărțim și sper că și alți agenți economici din Susleni vor continua această frumoasă tradiție și multă lume se va bucura de lucruri bune.”

Nu au rămas indiferenți nici reprezentanții Partidului Politic „ȘOR”. Din partea formațiunii politice, oamenii au primit produse alimentare.

MIROSLAVA FRUNZĂ, reprezentant al Partidului Politic „ȘOR”, satul Susleni, r-nul Orhei: „Le vom înmâna niște pachete sociale, cu produse alimentare: ulei, paste, zahăr, făină, tot ce este necesar pentru casă.”

În satul Susleni locuiesc în jur de 300 de persoane cu dizabilități. Sprijinul material a fost acordat, prioritar celor mai nevoiași.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Proteste în toată țara, împotriva politicii antisociale și vorbelor goale ale PSRM! Membrii și simpatizanții PP „ȘOR” cer ridicarea pensiilor | VIDEO

Proteste în toată țara. Peste șase mii de persoane au ieșit în stradă în această …