Știrea zilei

O mamă cu trei copii, internată la „Toma Ciorbă”, după ce familia a revenit de la shopping din Italia

O mamă și trei copii ai săi, dintre care unul cu malformații la inimă, au fost internați, în această noapte, la spitalul „Toma Ciorbă”, după ce au revenit din orașul Verona, Italia. Cel puțin asta a anunțat premierul, Ion Chicu, pe pagina sa de Facebook. Potrivit lui, familia au făcut shopping în Italia. Copiii și femeia au fost testați de coronavirus, iar în acest moment sunt așteptate rezultatele, scrie agora.md.

„Între timp, la „Toma Ciorba” noaptea a fost internată o mamă cu trei copii, după ce au fost la shopping în Verona, Italia. Unul din copii cu malformații la inimă de mult timp. Așteptăm rezultatele testului la coronavirus. Chem oamenii să conștientizeze pe deplin pericolul pentru viața și sănătatea lor. Măcar a copiilor, dacă de-a lor nu le pasă”, a scris premierul, Ion Chicu, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în R. Moldova sunt confirmate trei cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Prima bolnavă, o femeie de 48 de ani, a venit din Italia, pe 7 martie, cu o cursă avia din Milano. Celelalte două cazuri au fost confirmate în după-amiaza zilei de 10 martie. Este vorba de doi moldoveni reveniți din Italia – un bărbat și o femeie. Victimele, în vârstă de 60 de ani, sunt internate la Spitalul „Toma Ciorbă”, starea de sănătate fiind de gravitate medie. Cele două persoane nu au vreo legătură.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un fermier din nordul țării se plânge că nici până astăzi nu a primit ajutor din partea statului, după înghețurile din luna aprilie | VIDEO

Un fermier din nordul țării se plânge că nici până astăzi nu a primit ajutor …