Știrea zilei

O bună parte din alegători nu au ieșit la vot | VIDEO

De ce să votezi, dacă nimic nu se schimbă? De această părere este o bună parte din alegători, dezamăgiți de candidații care nu-și respectă promisiunile date în campania electorală. Totuși mulți locuitori ai capitalei și-au exprimat dreptul la vot, sperând într-un viitor mai bun.

Mulți chișinăuieni se arată dezamăgiți de alegeri. Ei nu le văd rostul deoarece, consideră ei, politicienii își amintesc de oameni doar în campania electorală, când vin cu tone de promisiuni. Iar după ce se văd în fotoliile la care țintesc uită de cetățeni. Din această cauză oamenii au ales să-și petreacă ziua liberă în sânul naturii cu familia, decât să meargă la secția de votare.

Nu am pentru cine vota!

”Pe cine am ales anterior nu ne-a îndreptățit așteptările. Așa că, părerea mea este că nu are rost să votez.”

”Acesta nu e oraș, ci un fel de haos, înțelegeți! Se construiește la nimereală și fără sens. Niciun plan urbanistic, nimic. Să am iertare, dar e dezordine.”

Văd că au început iarăși a face construcții prin parcuri, acolo e săpat, vor ceva să facă, pe oricine am vota, oricum nu va vace vreo schimbare. Ei fac numai pentru dânșii. 

Cu toate astea o parte dintre alegători totuși văd importanța votului lor. Ei au decis să meargă mai întâi să-și exprime opțiunea electorală și doar apoi să iasă la plimbare cu familia în parc.

Pentru un viitor mai bun, iată pentru copilașii aceștia care se odihnesc aici. Suntem o familie și am venit un pic să ne odihnim.

În total în Republica Moldova au fost deschise aproximativ 2000 de secții de votare. Acestea și-au închis ușile la ora 21.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ilan Șor către primarii care au aderat la partidul său: Sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru a le asigura cetățenilor un trai decent | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și peste 100 …