Știrea zilei

O a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, confirmată | VIDEO

O a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal a fost confirmată. Rămăşiţele găsite de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din România în pădurea de lângă casa acestuia aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

Fragmentele osoase au fost găsite la indicația lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămășițele Luizei Melencu. Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase.

Anchetatorii confirmă practic o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă în condițiile în care fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de către anchetatori din curtea casei din Caracal conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, după cum a anunțat DIICOT la acea vreme.

Luiza Melencu, care a dispărut în luna aprilie a acestui an, avea vârsta de 18 ani.

Între timp, anchetatorii au reluat, în această dimineață căutările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă, urmând să folosească aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

De asemenea, marţi, o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliţie din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o şi lovit-o.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu de 15 ani şi Luiza Melencu în vârstă de 18 ani şi apoi le-a ars cadavrele.

Pe 14 aprilie, Mihaela a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută. La trei luni de la dispariţia Mihaelei, Alexandra Măceşanu a dispărut în condiţii similare. Elevă la un liceu liceu din Caracal, fata de 15 ani a fost văzută ultima dată pe 24 iulie, înainte de a se urca într-o maşină la ocazie pentru a se întoarce acasă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în lume: Țările europene continuă relaxarea restricțiilor, numărul oficial al deceselor în Rusia – pus sub semnul întrebării, EC salută relansarea economiei europene | VIDEO

Țările europene continuă relaxarea restricțiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, iar Comisia Europeană a …