Știrea zilei

„Nu există „ceilalți”, dar toți sunt „ai noștri”. Ilan Șor cheamă cetățenii RM la unitate în aceste clipe grele pentru țară | VIDEO

Liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, cheamă toți cetățenii Republicii Moldova la unitate, responsabilitate și sprijin reciproc în aceste clipe grele pentru țară, dar și pentru întreaga lume. Deputatul a publicat pe o rețea de socializare o postare motivațională în care s-a referit la situația țării noastre în plină pandemie.

Ilan Șor a anunțat măsurile împotriva coronavirusului care au fost și vor fi întreprinse în Orhei de către echipa sa, dar și în toată țara.

ILAN ȘOR, PREȘEDINTELE PARTIDULUI POLITIC „ȘOR”: „Țara noastră, la fel ca întreaga lume, trece prin vremuri grele. Ne confruntăm cu un nou fel de amenințare, iar agitația și îngrijorările oamenilor sunt de înțeles. De aceea este foarte important ca în aceste zile să ne menținem echilibrul și liniștea. Astăzi, ca niciodată, devine foarte clar cât de artificiale sunt barierele care ne despart, cât de neînsemnate sunt disputele și temele pentru dezbaterile aprige, cât de lipsite de sens sunt contradicțiile care distrug societatea noastră”, a scris Ilan Șor.

În context, liderul Partidului „ȘOR” a menționat că în acest moment se crează premisele pentru unitatea națională a cetățenilor Republicii Moldova.

ILAN ȘOR, PREȘEDINTELE PARTIDULUI POLITIC „ȘOR”: „Este prima dată, în 30 de ani, când s-au creat premisele să devenim o națiune civică unită, o societate unită în care nu există „ceilalți”, dar toți sunt „ai noștri”. Acest sentiment al păcii civile în micuța noastră țară nu trebuie uitat în niciun caz și nu trebuie pierdut când se va termina epidemia”, a mai scris Ilan Șor.

Referindu-se la starea de carantină impusă pentru mai mulți cetățeni, Ilan Șor i-a îndeamnă să petreacă mai mult timp împreună cu cei dragi și să fortifice relațiile cu familia, dar și să respecte recomandările medicilor. Potrivit lui, la nivelul raionului Orhei, echipa formațiunii pe care o conduce întreprinde toate măsurile pentru a limita răspândirea virusului. Ilan Șor a venit cu un mesaj și pentru angajații din sistemul medical, cărora le-a mulțumit pentru că fac față acestei provocări imense și că riscându-și propria sănătate și viață, luptă pentru noi în prima linie. Potrivit lui, la Orhei a fost identificată posibilitatea de a le oferi un adaos la salariu medicilor, pentru munca lor în această perioadă dificilă.

În final, Ilan Șor anunță că formațiunea sa este gata să ofere sprijin voluntariat instituțiilor medicale, dacă va există o solicitare în acest sens. „Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, solidaritate, răbdare. Și vom învinge, neapărat!”, a conchis Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Datele celui mai recent sondaj: PP „ȘOR” – în Top 3 cea mai influentă forță politică. Ilan Șor – al treilea cel mai important politician | VIDEO

Partidul Politic „ȘOR” este a treia cea mai importantă forță din Moldova, iar liderul formațiunii, …