Știrea zilei

Original: Drumarii au înconjurat cu asfalt o mașină parcată pe o stradă din Chișinău | VIDEO update

O maşină parcată în curtea unui bloc din capitală a devenit obstacol pentru drumari. Muncitorii care erau angajaţi în asfaltarea drumului au fost nevoiţi să ocolească automobilul, astfel lăsând o porţiune nereparată. Cazul, ieșit din comun, s-a lăsat cu revoltă din partea internauților, care se întreabă de ce poliţia nu intervine în asemenea situaţii, pentru a evacua forţat vehiculul. 

Deocamdată, funcționarii își pasează obligațiile. Oamenii spun că la fața locului ar fi intervenit  polițiștii de patrulare, dar au ridicat neputincioși din umeri și au plecat.

Solicitați de noi, reprezentanții presei din cadrul Inspectoratului Național de Investigare au declarat că poliția poate interveni doar în cazul în care mașina este parcată neregulamentar sau dacă  împiedică traficul rutier. În acest caz, însă, responsabilitatea nu le aparține.

Am luat legătură și cu șeful Direcției Transport al capitalei, Adrian Boldurescu. Funcționarul a declarat că de acest caz este responsabilă poliția. El mai spune că mașina stă parcată de câteva săptămâni, timp în care responsabilii au lăsat un bilețel pe parbriz cu rugămintea de a lua mașina,  lucru care nu s-a întâmplat.

Până funcționarii vor decide ai cui este responsabilitatea, directorul întreprinderii „Edelitate”, Iurie Haret, care este responsabil de acea porțiune de drum,  a declarat pentru postul nostru de televiziune că muncitorii  vor asfalta și locul în care este parcată mașina, doar că așteaptă ca asfaltul care a fost turnat în jurul mașinii să se răcească, pentru ca vehiculul să fie mutat dintr-un  loc în altul.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă trei moldoveni au fost răpuși de COVID-19. Autoritățile atrag atenția că numărul copiilor infectați este mare

În Republica Moldova încă trei persoane au murit din cauza noului coronavirus. Astfel, numărul deceselor …