Știrea zilei

„Noi vă informăm, iar voi #stați acasă”. Televiziunea Centrală și Orhei TV s-a alăturat campaniei de prevenire a răspândirii COVID-19 | VIDEO

Postul nostrul de televiziune s-a alăturat campaniei de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus. Pentru că ne pasă de sănătatea fiecăruia, venim cu un îndemn: aveți grijă de dumnevoatră și de cei din jur! Noi vă informăm corect și prompt, voi stați acasă. Îndemnăm și alți colegi din presă să se alăture campaniei, să fim solidari, să ne facem cu demnitate meseria, pentru ca fiecare cetățean să fie informat corect.

Suntem într-un război care amenință omenirea, iar acum, mai mult ca niciodată avem nevoie unii de alții. Acum putem demonstra că suntem un popor unit, că vrem să trăim și că ne pasă de aproapele nostru. Bunicii și părinții noștri au fost chemați ca să pună mâna pe arme ca să-și apere neamul, noi însă, o putem face doar stând acasă, deoarece inamicul nostru este invizibil și periculos. Înarmați-vă cu răbdare, curaj, grijă și credință, nu ne costă nimic să fim responsabili și să salvăm viața celor din jur.

Noi suntem alături de fiecare dintre voi, de părinți, bunici, frați și vă vom informa despre cele mai importante evenimente care se întâmplă în țara noastră, dar și peste hotarele ei. Doar împreună putem învinge noul coronavirus, doar împreună putem demonstra că ne pasă, doar uniți suntem o putere. Stați acasă, fiți cu ochii pe noi, iar noi o să fim solii voștri în această luptă. Noi vă informăm, voi stați acasă. Totul va fi bine.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Republica Moldova, a 4-a cea mai afectată țară din Europa la capitolul infectări cu COVID-19, raportat la populație

Republica Moldova a fost a 4-a cea mai afectată țară din Europa la capitolul infectări …