Știrea zilei

Noapte cu peripeții pentru un bărbat care a furat un Mercedes | VIDEO

Noapte cu peripeții. Un bărbat în stare de ebrietate a ajuns pe mâna poliției, după ce a furat un microbuz și s-a izbit cu acesta de gardul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală. Impactul a avut loc noaptea trecută în sectorul Buiucani al capitalei.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, fiind în stare de ebrietate, a urcat la volanul microbuzului de marca Mercedes, care era parcat pe strada A. Șciusev, și a decis să facă o tură prin oraș. Plimbarea însă a fost de scurtă durată. Ajuns la intersecția străzii Serghei Lazo cu strada Mihail Kogîlniceanu, șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieșit de pe carosabil, a distrus balustrada de pe marginea străzii, și s-a oprit în gardul Muzeul Naional de Etnografie și Istorie Naturală.

Contactată telefonic de către postul nostru de televiziune, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, ne-a comunicat că proprietarul microbuzului a anunțat poliția despre furt la ora 21:30, iar peste 15 minute a comunicat și despre producerea accidentului.

„La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul se cunoștea cu proprietarul, anterior venind la el în vizită, după care a răpit automobilul. Totodată va fi pornită și o cauză penală pe numele suspectului, pentru că a urcat în stare de ebrietate la volanul unității de transport, iar pentru faptul că a comis un accident rutier, suspectul, în vârstă de 33 de ani, o să se aleagă cu o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.”

Din fericire, accidentul a fost unul neînsemnat și nu s-a soldat cu victime sau persoane traumatizate.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Elveția donează Republicii Moldova măști medicinale, mănuși și soluții dezinfectante | VIDEO

Elveția ne întinde o mână de ajutor în lupta cu coronavirus. Statul elvețian donează Republicii …