Știrea zilei

NEWS ALERT! Școlile și grădinițele din Moldova, închise de mâine, din cauza coronavirusului

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anunțat că de mâine sunt sistate orele și procesul educațional, indiferent că este vorba despre educația preșcolară, școlară etc. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în contextul în care, în țară au fost confirmate până astăzi, 3 cazuri de coronavirus, în urma testelor de laborator, scrie unimedia.info.

Procesul educațional în instituțiile din țară va fi sistat de mâine și până la sfârșitul săptămânii viitoare, deocamdată.

„Fac un îndemn către părinți. Sunt și eu mamă, am și eu doi copii. Vacanța nu presupune lăsarea copiilor fără supraveghere. Solicităm responsabilitatea față de copii. Rog să evităm autotratamentele, să apelăm telefonic 112” a declarat ministra.

Astăzi, încă două cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați ieri, la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Știrile orei 13:00 la Televiziunea Centrală – 2020-07-06