Știrea zilei

News Alert: Intoxicație în masă la un liceu din capitală

Mai mulți copii din cadrul liceului moldo-turc „Orizont”, filiala Ciocana, au ajuns la spital cu intoxicare. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către un părinte. Totodată, reprezentanții Ministerului Sănătății, inclusiv ministrul Ala Nemerenco, nu au răspuns la apelurile insistente.

Potrivit informației prezentate, intoxicațiile au început cu ziua de vineri, 6 septembrie, iar astăzi au prezentat semne de intoxicație 10 copii și șase profesori. Majoritatea dintre ei au fost transportați la spitalul pentru copii „Emilian Coțaga”.

La moment, Agenția Națională pentru Sănătatea Publică și Agenția națională pentru Siguranța Alimentelor efectuează verificări în incinta instituției.

Reprezentanții Direcției Educației, Tineret și Sport Ciocana ne-au declarat că liceul se află la autogestiune și nu cunosc careva detalii.

Contactat de reporterul Deschide.md, directorul liceului, Ismail Oka, a confirmat faptul că au avut loc verificări din partea ANSP, dar neagă că la liceu s-ar fi înregistrat cazuri de intoxicare.

Știrea se actualizează!

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fost Ministru al Sănătății: Spitalele din țară ar putea deveni adevărate pepiniere de coronavirus | VIDEO

Spitalele din țară ar putea deveni adevărate pepiniere de coronavirus, dacă toți lucrătorii medicali din …