Știrea zilei

Update // Chișinău: Un Porsche s-a izbit într-un troleibuz. Crește numărul victimelor | VIDEO, FOTO

Accident teribil în sectorul Buiucani din Capitală. Un troleibuz a fost tamponat de un automobil și, drept urmare, a intrat în mulțime pe strada Alba Iulia din capitală

Update // Ofițera de presă a IP Chișinău a revenit cu un apel telefonic și a comunicat că până la urmă este vorba doar despre o singură persoană decedată.

„A fost creată o confunzie, după ce lucrătorii medicali au oferit date polițiștilor despre două persoane decedate, dar s-a stabilit că totuși este vorba doar o persoană și-a pierdut viața și cel puțin 15 au fost rănite. La fața locului încă se lucrează, se acumulează date”, a spus Scripnic.

Potrivit directorului Regiei Transport Electric, troleibuzul a pornit la culoarea verde a semaforului, când a fost lovit lateral de mașină, din partea dreapta.

Update // Potrivit ultimelor informații zugo.md oferite de către ofițera de presă a IP Chișinău, în urma accidentului de pe Alba Iulia, două persoane au decedat: una din troleibuz și cealaltă din automobil, iar alte 18 au suferit răni.

Știrea inițială:

Un accident rutier de groază a avut loc la amiaza acestei zile, 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei.

Mai mulți oameni au fost răniți, după ce un troleibuz a fost proiectat în ei, fiind ciocnit de o mașină, scrie realitatea.md.

Potrivit martorilor sunt mai mulți răniți, iar o persoană zace la pământ fără suflare.

Cel puțin asta susțin martorii impactului violent.

la fața locului, au intervenit echipaje ale poliției, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ambulanța.sursa foto: unimedia.info

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Air Moldova: Cerem Guvernului să nu folosească compania aeriană în jocuri cu business-ul | VIDEO

Guvernarea blochează activitatea Air Moldova, susțin reprezentanţii companiei. Potrivit lor, Air Moldova ar fi accesat …