Știrea zilei

Nenorocirea de la Ialoveni: O fetiță a murit, după ce a fost mușcată de un câine | VIDEO Update

Caz șocant în satul Mileștii Mici din raionul Ialoveni. O fetiță de numai 4 anișori a murit, mușcată de câinele din propria ogradă. Cazul a ajuns în vizorul poliției, dar și a reprezentanților de la Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor.

Deplasându-se la fața locului, poliția a constatat că în timpul producerii tragediei, micuța era împreună cu tatăl concubinului mamei sale și sora mai mare, în vârstă de 7 ani.

Vecinii din regiune ne-au spus că nu este pentru prima dată când câinele este agresiv, iar unii din vecini chiar au fot mușcați de el.

„La magazin am auzit așa chestiuni, tare dureros. Aici aproape locuiesc, suntem vecini, dimineață am ieșit la ora 10, la rutieră și poarta era deschisă, când s-a năpustit el, câinele acela, am strigat de câteva ori fu, fu ,fu … și a fugit în ogradă. Se pornea în urma mea să mă atace.”

Potrivit poliției din regiune, în curtea casei se aflau doi câini, iar în timp ce minora, împreună cu sora ei de șapte ani se jucau curtea casei, unul dintre câini a rupt lanțul și a atacat victima.

PAVEL DAMASCA, șeful IP Ialoveni:

„La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului, medicul legist, ambulanța. Din păcate, ajunși la fața locului, s-a constatat decesul persoanei. Vizual avea leziune în regiunea capului, provocate specific mușcăturii de câine.”

Din spusele șefului Inspectoratului de Poliție Ialoveni, la fața locului au fost solicitați și reprezentanții ANSA, pentru prelevarea mostrelor și urmează să se stabilească dacă câinii erau bolnavi.

După incidentul dureros, câinele care a mușcat-o pe fetiță a fost omorât în pădure.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele. La fața locului s-a deplasat și psihologul Inspectoratului de poliție Ialoveni, pentru acordarea consilierii psihologice minorei de șapte ani.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Colectarea ilegală a banilor în şcoli şi grădiniţe, interzisă

Şefa-adjunct a Direcţiei generale educaţie tineret şi sport Chişinău Viorica Negrei spune că a fost …