Știrea zilei

Naționala de fotbal a Moldovei s-a reunit la primul antrenament înaintea meciului de debut | VIDEO

Naționala de fotbal a Moldovei s-a reunit la primul antrenament înaintea meciului de debut din cadrul preliminariilor EURO 2020. Atât antrenorul, cât și jucătorii sunt optimiști înaintea marelui duel și spun că nu vor presta un meci defensiv, ci vor încerca să pună pericol la poarta adversă.

Antrenorul selecționatei Moldovei de fotbal, Alexandru Spiridon, spune că meciul împotriva campioanei mondiale, Franța este printre cele mai importante din cariera sa de antrenor. Marele absent al Moldovei în meciul contra Campioanei Mondiale va fi căpitanul Alexandru Epureanu, care a fost accidentat la genunchi și în scurt timp va fi supus unor teste medicale la Roma. Antrenorul selecționatei Moldovei spune că este o pierdere mare pentru întreaga echipă.

În lipsa lui Epureanu, unul dintre cei mai titrați jucători moldoveni care își va asigura poziția de lider este Artur Ioniță. Potrivit naționalului nostru, selecționata Moldovei va presta un lucru de echipă. Iar fundașul naționalei noastre, Ion Jardan, spune că va găsi posibilități de a opri cei trei mari atacanți ai fotbalului francez.

În primul meci din preliminariile Euro 2020, țara noastră va întâlni Franța, în data de 22 martie, începând cu ora 21:45, pe stadionul Zimbru.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Coronavirusul lovește dur fotbalul mondial: EURO 2020 – amânat | VIDEO

Campionatul European de Fotbal EURO 2020, care era programat inițial să se desfășoare în această …