Știrea zilei

Natalia Morari: Dodon nu l-a chemat pe Șor la consultații, din cauza fobiei de subiectul cu geanta neagră? | VIDEO

Igor Dodon nu i-a chemat la discuții pe deputații Partidului Politic ”ȘOR” pentru că s-ar fi speriat de geanta neagră. Ipoteza a fost înaintată de către jurnalista Natalia Morari, în cadrul emisiunii sale televizate. Invitații au vorbit despre discuțiile purtate la președinție, dar și despre ignorarea de către șeful statului a legislatorilor Partidului „ȘOR”.

În cadrul emisiunii, Natalia Morari a pus o întrebare invitaților în studiou: „Din ce cauză Igor Dodon nu a chemat la consultații Partidul Politic „ȘOR”? Totuși această fracțiune a acces legal în Parlament”. După părerea lui Ion Terguță, care la alegerile parlamentare a candidat pe listele blocului „ACUM”, din momentul în care Partidul Politic „ȘOR” a acces în parlament, fracțiunea trebuie automat rechemată la consultații. În cadrul discuției, Morari și-a exprimat opinia că una dintre cauze ar putea fi geanta neagră, care a fost prezentată de către Ilan Șor jurnaliștilor, la una din conferințele de presă.

Reamintim că la conferința de presă din data de 4 februarie, președintele Partidului Politic „ȘOR” a prezentat jurnaliștilor o geantă sport neagră, afirmând că anume în ea :

”Dodon a primit ceva în cantități mari „.

În același timp, Ilan Șor i-a reamintit lui Dodon despre o susținere financiară impunătoare, inclusiv în două campanii electorale. După puțin timp, informația despre finanțarea lui Dodon de către Șor a fost confirmată și de către liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a și prezentat publicului copiile unor documente, ce demonstrează acest fapt.

Mai târziu, președintele însuși a confirmat informația. Ilan Șor a afirmat atunci că Ilan Șor, a declarat atunci că acesta a fost modul său de a reacționa la amenințările aduse familiei sale, soției și copiilor, amenințări pe care Dodon a promis să le pună în faptă cu ajutorul patronilor săi din cercurile politice și serviciile speciale din Rusia.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Ajută-l să plece”: Pro Moldova a lansat o campanie anti-Dodon

Partidul Pro Moldova a inițiat o campanie împotriva președintelui Igor Dodon. În acest scop, formațiunea …