Știrea zilei

„N-o să umblăm cu doi brazi”. Cum va fi organizat Târgul de Crăciun la Chișinău

Primăria Chișinău și Guvernul vor organiza împreună Târgul de Crăciun. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, care a spus că urmează să aibă o ședință la Executiv pe marginea acestui subiect, scrie agora.md.

„Azi vom avea o ședință la Guvern referitor la sărbătorile de iarnă. Vom avea un concept unic integrat, Guvernul, Primăria și agenții economici. Vreau să vă asigur că o să avem sărbători frumoase. S-a pierdut un pic de timp, dar n-o să umblăm cu doi brazi, o să fie bine”, a declarat Ion Ceban la ședința Primăriei de luni, 25 noiembrie.

Totodată, primarul a îndemnat pretorii să amenajeze corespunzător sectoarele. „Să aranjeze locuri unde pot veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii, ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centru”, a spus el.

Și premierul, Ion Chicu, a declarat că atât autoritățile locale cât și Guvernul își propune să le ofere chișinăuienilor cel mai frumos anturaj.

„Vom pune punct acestei scamatorii cu 2 brazi, 3 iepuri și alți actori. Trebuie să fim raționali. Să oferim cel mai frumos anturaj, să arătăm ca oameni serioși. Oameni sănătoși, care se gândesc la oameni și nu la dividende politice”, a spus Chicu.

Amintim că, anul trecut, Primăria și-a instalat bradul în Piața Marii Adunări Naționale, iar Guvernul Filip a blocat o porțiune din strada 31 august 1979 pentru Târgul de Crăciun.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Rețeaua „Merișor” se extinde: la Soroca a fost deschis cel de-al 128-lea magazin social

Rețeaua de magazine sociale „Merișor”, un proiect inițiat acum cinci ani de Ilan Șor, liderul …