Știrea zilei

Imagini șocante din primele momente de după accidentul din Capitală | VIDEO Update

Accidentul produs în sectorul Buiucani al capitalei continuă să tulbure oamenii. De această dată pe rețelele de socializare au apărut imagini video șocante de la locul producerii accidentului, dar și din momentul impactului. Din filmulețe se vede că pasagerul Porsche-ului care a decedat, imediat după accident era încă în viață.

Pe internet au apărut imagini noi în care a fost surprins momentul impactului dintre troleibuz și automobilul de marca Porsche, care a luat viața unui bărbat, iar alte 24 de persoane au fost rănite. Momentul impactului a fost filmat de camera de bord a unui alt automobil. Vă atenționăm că urmează imagini șocante.

Din imaginile video se vede clar cum troleibuzul și-a început deplasarea la culoarea verde a semaforului, iar Porsche-ul a intrat cu o viteză enormă în unitatea de transport.

Pe internet a mai apărut un video, filmat de un martor, acre a surprins primele momente după accident. În imagini se vede cum oamenii oferă primul ajutor victimelor care se aflau în Porsche.

Pasagerul a fost surprins plin de sânge, dar pare să de-a încă semne de viață. Totodată, din imagini se vede că șoferița stătea pe jumătate jos lângă pedalele mașinii. Vă atenționăm că urmează imagini cu impact emoțional.

Totodată, pe rețelele de socializare a apărut primele informații despre bărbatul, care a decedat în urma accidentului. Acesta era originar din satul Măcărești, raionul Ungheni. Potrivit unor informații, el locuia la Chișinau și lucra la un șantier din capitală. Mai mult, bărbatul era divorțat și avea un copil. Victima va fi înmormântată în satul de baștină.

Potrivit vicedirectorului spitalului de Urgență, Igor Curov, în spital rămân internați tot 9 pacienți. Starea șoferiței rămâne în continuarea a fi extrem de gravă, iar ceilalți pacienți sunt în stare stabilă.

Amintim că, teribilul accident s-a produs luni în capitală. Un Porsche s-a izbit violent într-un troleibuz plin cu pasageri. În urma tragediei, un bărbat, pasager din Porsche a decedat pe loc, iar șoferița a ajuns în stare gravă la spital. Totodată, și 25 de persoane, care erau în troleibuz au ajuns la spital cu diferite traume.

Potrivit oamenilor legii, în momentul accidentului femeia era în stare de ebrietate, având în sânge o concentrație de alcool care depășește de șapte ori limita admisibilă. Ea a trecut la culoarea roșie a semaforului, conducea cu 130 de kilometri la oră și, cel mai probabil, nu avea cuplată centura de siguranță.

Totodată, poliția a confirmat că șoferița are la activ o groază de încălcări. În doar câțiva ani ea s-a ales cu 5 dosare penale pentru diferite încălcări ale regulilor circulației rutiere și cu 43 de procese contravenționale. Mai mult ca atât, ea a făcut pușcărie timp de jumătate de an, pentru că a provocat un accident rutier tot fiind în stare de ebrietate.

Din declarațiile făcute de către avocatul șoferiței Vladimir Covali, într-o emisiune televizată, femeia avea patima alcoolului.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …