20 septembrie 2019, vineri
Știrea zilei

Moldoveanca Irina Rimes, din nou în juriu la Vocea României

Și în acest an moldoveanca Irina Rimes va fi una dintre cei patru jurați ai show-ului de muzică „Vocea României”. Cu toate acestea, în sezonul 9 echipa cântăreaței va concura pentru marele premiu cu echipa unui nou coleg.

Este vorba despre Horia Brenciu, care revine cu noi forțe pentru ca trofeul „Vocea României” să meargă în echipa sa.

„Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii.

Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Irina, Horia, Smiley și Tudor Chirilă vor fi jurații show-ului din 2019. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019, transmite ProTV.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos!

Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep în forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”, a spus Irina Rimes la începutul sezonului 9.

Horia Brenciu a mai fost jurat la Vocea României, iar trofeul a mers în echipa sa de două ori, la Julie Mayaya și Mihai Chițu.

Amintim că în sezonul precedent, marele titlu i-a revenit lui Bogdan Ioan din echipa lui Smiley.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

S-a decis în ce oraș va avea loc Eurovision 2020

După ce Amsterdam a refuzat să găzduiască Eurovision 2020, s-a decis că cea de-a 65-a ediţie …