Știrea zilei

Moldova-Turcia: Ce scor au obținut moldovenii

Echipa Națională a Moldovei a suferit înfrângere în cadrul meciului cu Turcia, cu un scor de 4 la 0. În pofida tuturor eforturilor diviziei naționale, în special a portarului Alexei Koșelev, care reușit să salveze naționala de la un scor și mai rușinos, nici de această dată, Moldova nu a reușit să iasă învingătoare.

Așadar, reprezentativa țării noastre la fotbal a cedat seara trecută contra reprezentativei Turciei, în meciul din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020. Turcii au deschis scorul în minutul 37 prin Cenk Tosun, iar în repriza a doua, oaspeții și-au dublat avantajul grație lui Deniz Turuk, după care a urmat din nou Tosun cu cel de-al treilea gol, ca la final, Yusuf Yazici, să stabilească scorul de 4-0 printr-un șut la vinclu.

Cel mai rușinos moment pentru naționala noastră a fost faptul că deja la scorul 3-0, cu 10 minute înainte de final, sute de spectatori au început să părăsească stadionul, fiind dezamăgiți de prestația fotbaliștilor moldoveni. Chiar și așa, potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, portarul moldovean a avut mai multe intervenții decisive, reușind să apere poarta de 6 ori și să salveze un penalty.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: Cum se descurcă pe timp de carantină cei care nu au unde #sta acasă | VIDEO

Stai acasă, îndemnul răsună de sute de ori pe zi de la autorități din toate …