Știrea zilei

Moldova, învinsă de Franța cu scorul de 1:4

Naționala de Fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Franța jucat în această seară la Chișinău. Fotbaliștii moldoveni au reușit să înscrie o singură dată în poarta francezilor.

Scorul a fost deschis de vedeta lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, în minutul 24, după o pasă superbă de la Paul Pogba.

Trei minute mai târziu, Raphael Varane a dus scorul la 0-2, după ce a reluat cu capul, din careu, o minge trimisă din corner.

Olivier Giroud a majorat diferența la 0-3, în minutul 36.

Campioana mondială a avut o misiune ușoară la Chișinău, unde a avut o posesie zdrobitoare și cele mai multe ocazii de gol.

Golul de 0-4 a venit la sfârșitul partidei, când Kylian Mbappe a scăpat de unul singur cu portarul tricolorilor, Alexei Koșelev.

În a doua repriză, selecționata Moldovei a avut mai noroc. Vladimir Ambros a marcat primul gol, după ce a înscris Kylian Mbappé în minutul 87.

La meci au fost prezenți peste 10 mii de suporteri, dintre care circa 400 au fost suporteri ai echipei franceze.

Următorul meci al Moldovei din cadrul preliminariilor se va desfășura pe 25 martie, împotriva Turciei, pe stadionul New Eskişehir.

În celelalte meciuri ale grupei, Turcia a învins Albania cu scorul de 0-2 iar Islanda a trecut tot cu 2-0 de selecționata Andorrei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Coronavirusul lovește dur fotbalul mondial: EURO 2020 – amânat | VIDEO

Campionatul European de Fotbal EURO 2020, care era programat inițial să se desfășoare în această …