Știrea zilei

Moldova a depășit următorul prag psihologic – de 18 mii de îmbolnăviri cu COVID-19. 235 de persoane, confirmate pozitiv în ultimele ore | VIDEO

După ce ieri autoritățile din sănătate au anunțat un număr relativ scăzut de noi îmbolnăviri cu virusul COVID-19, astăzi, statisticile sunt din nou îngrijorătoare.

235 de persoane au fost confirmate pozitiv, în ultimele ore. Avem și cazuri de import – din Federația Rusă, Polonia și Italia. Astfel, țara noastră a depășit următorul prag psihologic – de 18 mii de îmbolnăviri.

Totodată, 8 persoane și-au pierdut viața. De asemenea, nu este nicio zi fără infecții în rândul lucrătorilor medicali, alți 15 medici, asistenți și personal auxiliar au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Un gest de încuraje a angajaților, implicați în lupta cu pandemia este prezentat pe strada pietonală din Chișinău. Acolo este vernisată o expoziție de picturi realizate de elevi și studenți, dedicate eroilor în halate albe. Până în toamnă, zona se va numi Aleea medicilor, iar trecătorii pot lăsa mesaje de mulțumire pentru eroi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Doi medici renumiți, soț și soție, de la Spitalul raional Cimișlia au fost răpuși de Covid-19

Doi medici renumiți, soț și soție, de la Spitalul raional din Cimișlia au decedat la …