Știrea zilei

Mișcarea Populară Antimafie: PSRM-ACUM și-au împărțit turta de stat între ei | VIDEO

„Cetățenii care au votat pentru Blocul „ACUM” au așteptat ca noua guvernare să facă schimbări în țară spre binele populației, iar reprezentanții  noii guvernări și-au împărțit turta de stat între ei.” Declarația aparține reprezentanților partidului „Mișcarea Populara Antimafie” și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă.

Vicepreşedintele Partidului ”Mişcarea Populară Antimafie”, Daniela Bodrug, susține că alianța de guvernare n-a făcut nimic pentru a demola fostul sistem, iar „toate instituțiile statului  sunt în subordinea lui Dodon”.

DANIELA BODRUG, vicepreședinte, PMPA: „Cetățenii s-au ales, de fapt, cu o alianță de guvernare dintre ACUM și PSRM care nici până astăzi nu a reformat Procuratura și nu a demolat sistemul, ci dimpotrivă, și-au împărțit turta de stat între ei. Cele mai importante instituții sunt în subordinea lui Dodon.”

În context, Daniela Bodrug declară ferm că aceasta nu este o alianță care apără dreptul  cetățenilor, politicienii având, de fapt, alte interese.

DANIELA BODRUG, vicepreședinte, PMPA: „Maia Sandu la moment se ocupă de imaginea lui Igor Dodon și îi face „make up” european. În loc ca Igor Dodon să fie primul, cu dosar penal la Procuratura generală, fiind prins în flagrant, când vindea țara rușilor.”

Telefonați de noi, pentru a obține o reacție, socialistul Grigore Novac ne-a spus că va veni cu o reacție, când va lua act de textul declarațiilor, iar deputatul blocului „ACUM”, Sergiu  Litvinenco spune că nu cunoaște de existența acestei formațiuni politice.

SERGIU LITVINENCO, deputat, blocul „ACUM”: -Există așa partid? – Da – Nu știu. N-am văzut declarațiile.  -Eu am citat. – La revedere.

Nu am obținut o reacție nici de la purtătorul de cuvânt al șefului statului, întrucât acesta  are telefonul deconectat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Viorel Morari: Mai mulți deputați socialiști urmau să rămână fără imunitate | VIDEO Update

Patru deputați socialiști vizați în dosarul privind finanțarea Partidului Socialiștilor din surse externe ar fi …