23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Minorul de 12 ani ucis cu sânge rece la Orhei, condus pe ultimul drum | VIDEO

Durere fără margini în familia copilului de 12 ani din orașul Orhei, ucis cu sânge rece de către un alt copil de 14 ani. Corpul neînsuflețit al adolescentului a fost condus azi pe ultimul drum. Alături au fost părinții, apropiații, dar și întreaga instituție de învățământ, unde și-a făcut studiile băiatul. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Corpul neînsuflețit al lui Mihai Onilă a fost adus mai întâi la liceul Aleco Russo, din municipiul Orhei, unde colegii, dar și profesorii au avut posibilitatea să-și ia rămas bun de la copil. Colegii de clasă spun cu lacrimi în ochi că Mihai era un băiat exemplu și săritor la nevoie.

Mihai a fost un coleg foarte bun. Mereu ajutător, săritor la nevoie, doar păreri bune.

El a fost un coleg bun. Mereu a sărit la nevoie. Nu a fost niciodată să nu fie cu noi. Mereu alături a fost. 

Diriginta băiatului condus pe ultimul drum a spus că Mihai avea succes la toate disciplinile școlare și se pregătea pentru un concurs extra-școlar la nivel republican.

A fost un copil, într-adevăr, care a avut mulți prieteni, care s-a împăcat cu toți semenii lui. A fost un copil talentat, a fost o floare în clasă. 

Tragedia de la Orhei a îngrozit o țară întreagă. Corpul neînsuflețit al unui copil de 12 ani a fost găsit în dimineața zilei de 19 ianuarie, într-un bloc nefinisat din orașul Orhei. Medicii-legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie. Principalul suspect de crimă este un adolescent de 14 ani. Potrivit oamenilor legii, făptașul a vrut să deposedeze victima de o platformă pentru jocuri XBOX. Bănuitul a recunoscut totul şi a povestit modul cumplit în care i-a luat viaţa, prietenului lui de joacă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șofer din Chișinău, filmat cum voia să calce un pieton | VIDEO

O mașină a fost surprinsă cum încearca intenționat să lovească un pieton pe o stradă …