Știrea zilei

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, infectat cu COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Șeful MAI a anunțat despre acest fapt într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare”, a scris Voicu.

Totodată, ministrul de Interne dă asigurări că acest fapt nu influiențează sub nici o formă activitățile MAI, „toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme”.

„Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a punctat Pavel Voicu.

 

deschide.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Condițiile actuale de călătorie pentru moldoveni în Europa și alte țări ale lumii

Moldovenii care își doresc să călătorească pe timpul verii, fie în scop turistic sau pentru …