Știrea zilei

Mesajul lui Groza după demisie: Plec din Poliție cu capul sus și mândru

După ce Șeful Direcţiei de Poliţie Chişinău, Corneliu Groza, a demisionat, astăzi a venit cu un mesaj prin care anunță că își încheie activitatea profesională, odacă cu atingerea stagiului de muncă.

„Odată cu atingerea stagiului în activitatea de serviciu, am decis să îmi închei activitatea profesională.

În cei 28 de ani am activat cu mândrie și dăruire de sine în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar în ultimii 3 ani în calitate de șef al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a Inspectoratului General al Poliției, unde am avut o echipă puternică, profesionistă cu care am realizat lucruri frumoase și am stat la straja locuitorilor din mun. Chișinău, pentru a asigura siguranța și încrederea cetățenilor.
Plec cu capul sus și mândru de ceia ce am realizat împreună cu colegii, pentru Capitala în care locuim cât și oaspeții ei”, se arată într-un mesaj publicat de Corneliu Groza, transmite Știri.md

Odată cu plecarea sa din funcție, ex-șeful Direcției de Poliție Chișinău este încrezut că lasă în urma lui o echipă puternică, care și în continuare se va dedica activităților polițienești pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță.

Șeful Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Corneliu Groza, a demisionat. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni Tv.

Precizăm că la data de 5 mai 2016, Groza a fost numit șef al Dire­cţiei de Poli­ţie a muni­ci­pi­u­lui Chi­şinău.

Anterior, dânsul a deținut funcția de șef al Inspec­to­ra­tu­lui Națio­nal de Inves­ti­ga­ții (INI).

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Curtea Constituțională: Amenzile în mărime de 22 500 de lei, pentru încălcarea măsurilor de profilaxie și combaterea noului coronavirus, sunt neconstituționale | VIDEO

Amenzile în mărime de 22 de mii 500 de lei, aplicate persoanelor fizice, pentru încălcarea …