Știrea zilei

Mesaj de susținere din partea lui Ilan Șor, în adresa candidatului la funcția de primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu

Cu un mesaj de susținere în adresa candidatului la funcția de primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a venit și președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Într-o adresare video, fostul edil de Orhei declară că a fost o decizie grea, însă este ferm convins că anume Pavel Verejanu este persoana care are competențe pentru a continua proiectele sociale și de infrastructură, privind modernizarea municipiului Orhei.

Astăzi avem o misiune importantă – de a continua proiectele începute care se referă la reparația drumurilor, modernizarea curților blocurilor de locuit, dezvoltarea infrastructurii orașului, pentru ca fiecare cetățean al Moldovei să vrea să trăiască în Orhei.

Și asta pentru că avem cu ce ne mândri. Am reușit să realizăm multe lucruri frumoase, ceea ce nu a reușit nimeni în 28 de ani de independență. N oi am demonstrat că în Moldova se poate de trăit mai bine! Am meditat foarte mult timp pe cine aș putea desemna candidat la funcția de primar de Orhei. Și cred că am luat o decizie corectă. Am decis să înaintez la alegerile locale din partea Partidului ”ȘOR” pe Pavel Verejanu. Este persoana care a lucrat alături de mine, cot la cot, timp de 4 ani. Este președintele fracțiunii „Pentru Orhei” în consiliul municipal. Este omul care conduce organizația ”Pentru Orhei”, care a realizat mai multe proiecte în orașul nostru iubit.

Este omul care iubește Orheiul la fel de mult ca mine, ca pe propria casă, ca pe o parte din sine. Este o persoană destul de responsabilă. Vă spun mai multe: alături de Pavel Verejanu vom construi orașul la care visăm. Vom putea continua reparația drumurilor, reconstrucția grădinițelor și continuarea modernizării Orheiului.

Niciodată nu voi părăsi Orheiul. Împreună, vom continua toate proiectele începute. Vă promit să fiu alături de Pavel Verejanu în fiecare zi. Voi fi alături atunci când va fi nevoie de luat o decizie importantă. Voi fi alături când nu va ști cum să procedeze într-o anumită situație. Îi voi fi alături pentru a face totul ca să vă simțiți dvs. confortabil în acest oraș. Voi face totul pentru ca Orheiul să devină cel mai bun oraș din lume. 

Vă iubesc foarte mult și îmi doresc să continuăm modernizarea orașului nostru iubit. Îmi doresc să demonstrăm că suntem capabili să realizăm tot ce am început și să arătăm tuturor că suntem o mare familie, a spus președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Raport MAEIE: Câți moldoveni au fost ajutați să revină acasă

Pe parcursul săptămânii trecute, potrivit informațiilor parvenite de la Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale …