15 august 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Membrii formațiunii „Partidul Nostru” au demarat campania „Claxonează dacă ești contra lui Dodon” | VIDEO

O nouă acțiune publică îndreptată împotriva șefului statului. Membrii formațiunii „Partidul Nostru” au demarat astăzi campania „Claxonează dacă ești contra lui Dodon”. Înarmați cu pancarte, aceștia au ieșit în stradă, lângă Președinție, și i-au îndemnat pe șoferi să claxoneze dacă nu îl susțin pe președintele Republicii Moldova. 

Solicitat de postul nostru de televiziune pentru o reacție, purtătorul de cuvânt al Președinției, Carmena Sterpu, ne-a declarat că nu comentează acțiunile formațiunilor politice. Amintim că săptămâna aceasta, „Pro Moldova” a lansat o campanie de colectare a semnăturilor pentru demiterea șefului statului cu genericul „Dodon, pleacă”.

Deputații îl acuză pe președinte de minciună și sechestrarea oamenilor, amintind de cazul legislatorului Ștefan Gațcan.

Totodată, a fost creat și un joc virtual în care președintele colectează renumitele pungi negre, iar câștigător devine cel care are mai multe. Atunci reprezentanții Președinției ne-au declarat că Igor Dodon nu va demisiona și nu va ceda șantajelor politice.

  •  
  •  
  • 1
  •  

Citește și

COVID-19: 396 de cazuri noi au fost înregistrate, șase oameni au pierdut lupta cu virusul. Printre victime este și un medic, soția căruia a murit din cauza coronavirusului | VIDEO

396 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi, astfel bilanțul persoanelor …