Știrea zilei

Mega Tombola Televiziunii Centrale răsplătește din nou telespectatorii fideli. Alte 124 de persoane s-au ales cu premii de valoare | VIDEO

Televiziunea Centrală își răsplătește din nou telespectatorii fideli. O nouă tombolă cu premii valoroase a avut loc duminica. Extragerea a fost cu noroc pentru 124 de persoane din diferite regiuni ale țării. În cadrul loteriei au fost oferite televizoare, frigidere, laptopuri și telefoane performante. Acțiunea noastră a fost posibilă datorită susținerii Fundației de caritate „Miron Șor” și personal a președintelui acesteia, liderul Partidului “ȘOR”, deputatul Ilan Șor.

Peste 175 de mii de persoane au participat la tombola organizată de Televiziunea Centrală în perioada 12 iunie-12 iulie. Din numărul total de participanți, în urma extragerii, 124 de persoane s-au ales cu premii valoroase. Evenimentul a fost transmis în direct de Televiziunea Centrală, pentru ca oricine să poată vedea cum se desfășoară Marea Extragere. Loteria a fost organizată cu susținerea Fondului de binefacere „Miron Șor” al cărui președinte este deputatul Ilan Șor. Într-o intervenție live, inițiatorul tombolei le-a urat succes participanților și le-a mulțumit pentru că urmăresc Televiziunea Centrală.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Vreau să vă urez mult succes, vă doresc ca toate dorințele voastre să se îndeplinească. Sunt sigur că totul se va realiza. Dragi prieteni, vreau să mulțumesc Televiziunii Centrale care desfășoară această tombolă. Mulțumesc prezentatorilor care, ca de obicei, atât de călduros și deschis își fac meseria. Sunt cei mai buni moderatori din țară. Sunt sigur că ne așteaptă lucruri mărețe și victorii mari, ca întotdeauna.”

În urma extragerii, au fost oferite 38 de televizoare, 31 de seturi de veselă, 19 smartphone-uri, 12 frigidere, 12 notebook-uri și 12 aspiratoare, iar 124 de norocoși din toată țara au intrat în posesia premiilor valoroase.

Condițiile de participare la Marea Tombolă au fost simple. Participanții au avut de răspuns la trei întrebări. Emoționați, mulțumiți și încântați de premiile pe care le-au obținut, telespectatorii noștri fideli i-au îndemnat și pe alții să participe la tombolă.

„-Bună seara. – Bună. – Televiziunea Centrală vă deranjează, tombola de la Televiziunea Centrală. Doamna Elena sunteți, da? – Da. – Stimată doamnă, chiar acuma ați câștigat un aspirator, felicitări. – Mulțumesc. – Vă îndemnăm să participați în continuare. Reprezentanții noștri o să vă telefoneze și o să vină să vă aducă premiul chiar acasă. Felicitări. – Vă mulțumesc.”

AVELIN TABARCEA: „Vă îndemnăm să participați și data viitoare, pe data de 9 august. Rămâneți alături de Televiziunea Centrală, urmăriți serialele, știrile, emisiunile, iar Televiziunea Centrală vă v-a răsplăti ca de fiecare dată.”

Tombola s-a desfășurat datorită sprijinului Fundației caritabile „Miron Șor” și personal deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Desfășurarea diverselor concursuri a devenit o tradiție pentru noi, iar cei mai fideli telespectatori deja cunosc acest lucru, în special cei care au participat la celelalte loterii organizate de Televiziunea Centrală. Amintim că în perioada 6 iunie-6 iulie, participând la loteria precedentă, 50 de telespectatori fideli s-au ales cu telefoane performante, laptopuri, frigidere și televizoare. Până acum, oamenii au câștigat cadouri în valoare de sute de mii de lei și chiar două automobile.

Tombolele la care au fost oferite mașinile au fost transmise în direct din parcul de distracții OrheiLand. Așadar, urmăriți Televiziunea Centrală și Orhei TV. Participați la extragerile noastre și câștigați! Fiți cu ochii pe noi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Scăldat cu final tragic: Două persoane, găsite moarte în apele bazinelor acvatice

Au mers la scăldat, iar consecințele au fost fatale. Două persoane au decedat pe parcursul …