Știrea zilei

Măsuri anti-îmbulzeală în Capitală: Câte doi reprezentanți ai forțelor de ordine în fiecare stație

Pentru a nu admite supraîncărcarea cu pasageri a transportului public, la fiecare stație de așteptare din municipiul Chișinău au fost prezenți câte două persoane, reprezentanți ai forțelor de ordine. Cel puțin asta susține primarul general al Capitalei, Ion Ceban, care i-a mulțumit pe această cale Ministerului Afacerilor Interne și personal ministrului Pavel Voicu, scrie realitatea.md.

La fel, potrivit edilului, și în această dimineaţă la linie a fost introdus „tot efectivul de autobuze şi troleibuze de care dispun regiile municipale de transport”.

„Măsurile sunt luate pentru ca cetățenii să nu se îmbulzească în transport, dar și în stații şi să păstreze distanța recomandată, de cel puțin un metru între persoane. Deocamdată, transportul public circulă după orarul vechi. Noi am venit cu propuneri de modificare și restricționare, urmează ca membrii Comisia situațiilor excepționale la nivel de Guvern să analizeze propunerile și să vină cu o poziție. Dacă va fi modificat programul, vă vom anunţa pe parcurs”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Mai puține teste, mai puțin infectări: au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu COVID-19, încă șase persoane au decedat | VIDEO

COVID-19 a mai luat viața a încă șase persoane. Este vorba de 4 bărbați și …