Știrea zilei

Mașina pe care au câștigat-o la concursul ”Privește și Câștigă” le-a făcut viața mai ușoară | VIDEO

Vă mai amintiți de marele finalist al tombolei de la Televiziunea Centrală și Orhei TV, norocosul care a câștigat o mașină în cadrul concursului ”Privește și Câștigă”. Echipa noastră de filmare a mers zilele acestea la el în vizită. Iurie Talpa ne-a spus că de atunci și până acum întreaga familie trăiește încă emoții de nedescris atunci când urcă în mașină. Mai mult, grație acestui premiu, unele probleme din gospodărie s-au rezolvat.

Iurie Talpa împreună cu familia sa se bucură din plin de noul automobil, la care țin foarte mult. Câștigătorii ne-au spus că datorită acestei comori, cum o numesc ei, viața lor a devenit altfel.

Mai mult, deoarece au acum o mașină nouă, familia a vândut-o pe cea veche, iar cu acești bani, fac reparație în casă.

IURIE TALPA, câștigătorul concursului ”Privește și Câștigă”: „Am făcut multe drumuri și ne place, mașina are putere, față de mașina precedentă că capacitatea cilindrică era puțin mai slabă. Între timp mașina dată am vândut-o, banii pe care i-am câștigat din vânzarea mașinii îi investim în reparația casei, lucruri prin curte, lucruri utile și comodități așa ca pentru o familie de profesori la sat.”

ECATERINA TALPA, soția câștigătorului: „E extraordinară, este mașină nouă, nu se aude nici un sunet. Primele mii de km, că de acum avem la bord câteva mii de km, le-am parcurs foarte repede, foarte ușor.”

Câștigătorii ne-au mai spus că dacă nu ar fi avut norocul să câștige această mașină, ar fi trebuit să ia un credit ca să-și repare casa sau ar fi renunțat la reparație.

IURIE TALPA, câștigător al concursului ”Privește și Câștigă”: „Cu siguranță că reparația nu era să fie făcută anul acesta și poate nici anul viitor. Adică, vă dați seama că salariul de profesor nu este atât de mare ca să-ți permiți așa lux.”

ECATERINA TALPA, soția câștigătorului: „Sperăm ca investiția aceasta să dureze ani buni pentru noi, pentru familia noastră, pentru copiii noștri.”

Chiar dacă a trecut ceva timp de când au adus mașina nou-nouță acasă, acele clipe emoționante vor rămâne în memorie toată viața.

IURIE TALPA, câștigător al concursului ”Privește și Câștigă”: „Emoțiile au trecut, dar ne simțim de fiecare dată foarte plăcut. Atunci când ne urcăm în mașină cu dispoziție.”

ECATERINA TALPA, soția câștigătorului: „Știți, am impresia că tot timpul a fost a noastră, uneori chiar soțul mă întrebă, mai pun filmarea din momentul respectiv și soțul mă întreabă, zice, ți-i dor să retrăiești momentele? Da, pentru că au fost momente care nu se discută, a fost ceva nemaipomenit. Acuma parcă este parte din familia noastră.”

Pentru a participa la concurs, în perioada 11 februarie – 11 aprilie, telespectatorii au privit Televiziunea Centrală și Orhei TV și au trimis prin sms codurile apărute pe ecran, pentru a câștiga premii bănești. În total, pentru cea de a doua tombolă „Privește și Câștigă” au fost trimise peste 60 de mii de sms-uri, iar valoarea totală a premiilor a depășit 120 de mii de lei. Premiul cel mare a fost oferit pe data de 1 iunie în cadrul unui concert care a avut loc pe teritoriul celui mai mare parc de distracție din țară, OrheiLand, unde câștigătorul mașinei a fost Iurie Talpă din localitatea Ignăției, raionul Rezina. Amintim că în cadrul primei ediții a concursului „Privește și Câștigă”, premiul mare, un automobil l-a câștigat locuitorul municipiului Orhei, Semion Porcescu.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: 332 de cazuri noi de infectare cu virusul au fost confirmate, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață | VIDEO

332 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova, …