15 august 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Marina Tauber: Pregătim o strategie pentru a ajuta societatea să depășească criza socio-economică, provocată de COVID-19 | VIDEO

Partidul Politic „ȘOR” pregătește o strategie de țară pentru ameliorarea situației în Republica Moldova, după ce țara va depăși criza provocată de pandemia de coronavirus. Declarația a fost făcută de vicepreședintele Partidului „ȘOR” Marina Tauber în cadrul unui interviu oferit pentru Radio Europa Liberă.

Deputatul din partea Partidului „ȘOR” Marina Tauber susține că, în actualele condiții, societatea trebuie să găsească soluții pentru relansarea celor mai importante sectoare după pandemie. Este vorba atât de domeniul social, economic, cât și cel al afacerilor, dar și cel agrar. Tauber a precizat că documentul va conține acțiuni și măsuri concrete, pe termen lung, pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și că, în scurt timp, va fi făcut public.

Deputatul a mai precizat că scopul formațiunii nu este de a-și face PR, ci de a oferi oamenilor un ajutor real. În interviu Marina Tauber s-a referit și la faptul că primarii din localitățile conduse de reprezentanți ai formațiunii din care face parte au luat măsuri rapide pentru a preveni răspândirea coronavirusului. În plus, la inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, Fundația de Caritate „Miron Șor” a oferit o donație în valoare de 1 milion de lei municipiului și raionului Orhei, pentru finanțarea măsurilor de luptă împotriva noul coronavirus.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: 396 de cazuri noi au fost înregistrate, șase oameni au pierdut lupta cu virusul. Printre victime este și un medic, soția căruia a murit din cauza coronavirusului | VIDEO

396 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi, astfel bilanțul persoanelor …