Știrea zilei

Marina Tauber: Oficiile noastre nu se închid, noi mergem înainte | VIDEO

„Sediile Partiudului „ȘOR” nu au fost închise, toate oficiile noastre sunt funcționabile, lucrează, totul este bine, mergem înainte” . Aceasta este reacția, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”,deputatul, Marina Tauber, la informațiile apărute în presă cum că fracțiunea și-ar închide careva oficii.

Vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber dezminte informația care a fost distribuită pe portalul de știri OMG, precum că Partidul Politic „ȘOR”  și-ar închide unele sedii. De fapt, este vorba de ruperea contractului cu compania de pază. ”Pasul este unul  corect”, spune  Marina Tauber, în contextul în care compania dată divulgă informațiile confidențiale.

MARINA TAUBER vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”,  deputat: „În articol se prezintă faptul că noi nu mai avem nevoie de servicii de pază care în același timp divulgă informația care trebuie să fie confidențială. Asta este dreptul nostru să reziliem astfel de contract, dar asta nu înseamnă nicidecum că noi închidem vreun oficiu. Toate oficiile noastre sunt funcționabile, lucrează, totul este bine, mergem înainte.”

În același timp, Marina Tauber, vine cu un îndemn către jurnaliști. Ea îi  sfătuie pe aceștia să fie un  pic mai atenți, înainte să scrie comentarii care nu corespund realității.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Controversat și fără consens”. Comisia de la Veneția critică modul în care au fost numiți patru membri CSM

Comisia de la Veneția a venit cu o reacție la numirea a patru membri ai Consiliului …