Știrea zilei

Marina Tauber neagă acuzațiile portalurilor media, care o acuză de minciună | VIDEO

Deputatul Partidului ”ȘOR”, Marina Tauber a venit cu o reacție la felul în care unele surse mass-media i-au interpretat mesajul de ieri din Parlament. Pe o rețea de socializare, Tauber neagă acuzațiile unor portaluri media care o acuză de minciună în cazul solicitării făcute în adresa Procuraturii, privind atragerea la răspundere a familiei Greceanîi, în cazul unui credit neperformant de la Banca de Economii.

În postarea sa, Marina Tauber spune că nu are niciun fel de pretenții față de reporteri, din moment ce aceștia deseori sunt siliți să se supună anumitor instrucțiuni.

Eu doar voi posta încă o dată răspunsul Procuraturii Anticorupție, unde negru pe alb scrie și despre compania Alvist Vin, și despre Alexei Greceanîi, și despre cauza penală. Cei care vor dovezi suplimentare, care de altfel demult sunt accesibile pe net, pot citi și pachetul de documente cu semnăturile lui Alexei Greceanîi, cu actele în baza cărora a primit credite, dar și cu alte dovezi incontestabile care demonstrează că el este beneficiarul offshorurilor care dețin compania care a luat un credit de milioane de la BEM și nu le-a întors, a scris Marina Tauber pe o rețea de socializare.

Amintim că deputatul Marina Tauber a declarat că ”Pe marginea cazului legat de Alexei Greceanîi și familia Greceanîi, este pornită demult o cauză penală”, citând, în fața presei și prezentând totodată răspunsul primit de la Procuratura Anticorupție, la o solicitare anterioară de-a sa. Precizăm că procurorul general interimar Dumitru Robu susține că dosarul penal la care a făcut referire Marina Tauber a fost intentat pe fapt și nu pe persoană. Șeful interimar al PG nu a vrut să ofere, însă, mai multe detalii și ce acțiuni ar urma să întreprindă pe acest caz. Anterior, Zinaida Greceanîi a repins acuzațiile că familia sa ar fi implicată în devalizarea sistemului bancar, solicitând organelor de anchetă să investigheze cazul.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsurile luate de Chișinău sunt extinse în stânga Nistrului

Toate măsurile întreprinse de autoritățile de la Chișinău sunt extinse în stânga Nistrului. Viceprim-ministra pentru …