Știrea zilei

Marina Tauber: Deputații trebuie să poarte răspundere pentru declarații mincinoase | VIDEO

Vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, Marina Tauber l-a denunțat la poliție pe deputatul Sergiu Litvinenco. Asta după ce, potrivit Marinei Tauber, acesta a defaimat-o pe ea şi formațiunea din care face parte într-o postare pe rețelele de socializare. Marina Tauber îi solicită lui Litvinenco să dezmintă afirmațiile defăimătoare și să-și ceară scuze public.

”Eu am încercat să lupt cu aceste învinuiri și cu cuvintele și expresiile foarte neplăcute, cu calomnii și cu faptul că de mai multe ori și eu, și colegii mei din fracțiune am fost înjosiți și insultați. Ceea ce facem noi aici, trebuie să fie un exemplu bun de urmat pentru cetățeni. Domnul Litvinenco, ca și domnul Carp, foarte bine cunosc că eu nu am furat nimic și am dovezi necesare în acest sens. De aia și am depus această plângere, pentru că nu există dosar penal pornit, nu este nicio cauză, care poate servi drept posibilitate de a specula pe faptul că sunt vinovată, ori am furat ceva, sau am luat și nu am dat înapoi. Ei trebuie să-și facă ordine în coaliția lor.”

Marina Tauber a reiterat că deputații trebuie să poarte răspundere pentru declarațiile și acuzațiile mincinoase și neprobate, tocmai de aceea a depus o cerere prealabilă pe numele deputatului blocului Acum, Sergiu Litvinenco. Mai mult, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR” spune că va depune plângeri ori de câte ori va fi nevoie în privința tuturor celor care își permit un limbaj și un comportament denigrator.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a declarat că nu-şi va cere scuze de la Marina Tauber.

”Nu comentez în general acțiunile unor hoți ordinari. – Vă veți cere scuze? – Nu. Este o opinie exprimată conform Constituției.”

Anterior, Marina Tauber a depus o plângere și pe numele deputatului blocului Acum Lilian Carp, în care sesizează, de asemenea, despre faptul că acesta ar fi calomniat-o și s-a adresat la ea cu un limbaj inadecvat. Amintim că, la una dintre ședințele parlamentului, în timpul unor discuții aprinse, deputatul Lilian Carp a numit-o cu cuvinte necenzurate pe Marina Tauber. Ulterior, președintele de onoare a Partidului ȘOR Valerii Klimenko i-a cerut lui Lilian Carp să-și ceară scuze publice de la Marina Tauber. Acesta însă a refuzat să facă acest lucru.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fostul ministru al Educației, Victor Țvircun, este noul Ambasador al Republicii Moldova în Statul Qatar | VIDEO

Fostul ministru al Educației în Guvernul Tarlev, Victor Țvircun, este noul Ambasador al Republicii Moldova …