Știrea zilei

Marina Tauber: „Capitala noastră trebuie să fie cartea de vizită a Republicii Moldova” | VIDEO

Alături de candidați, să-și exprime dreptul la vot au venit și oficialii țării. Ei spun că au votat pentru un viitor mai bun al locuitorilor municipiului Chișinău, pentru oameni competenți și profesioniști, care, începând cu ziua de mâine, se vor apuca de lucru și vor rezolva toate problemele cu care se confruntă capitala.

Capitala noastră trebuie să fie cartea de vizită a Republicii Moldova. Aici trebuie să existe drumuri reparate. Chișinăul are nevoie de curățenie. În capitală trebuie să existe iluminare stradală, terenuri de joacă pentru copii, parcuri, grijă față de oameni și un manager bun, a declarat MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”.

Pentru un primar general de Chișinău care va fi ales din primul tur și care va fi un adevărat gospodar al municipiului Chișinău, care va avea grijă de toată populația și care cunoaște toate problemele Chișinăului, a declarat ZINAIDA GRECEANÎI, președintele Parlamentului.

Avem nevoie de un profesionist, avem nevoie de oameni care știu și cunosc ce trebuie să facă pentru municipiul Chișinău și cred și am siguranța că poate chiar începând cu ziua de astăzi, lucrurile în Chișinău se vor schimba spre bine, a declarat IGOR DODON, președintele R.M.

Avem nevoie de oameni onești în toate funcțiile publice, inclusiv în administrația publică locală. Guvernul vă poate ajuta, pe cetățenii RM, dacă Dvs. veți alege primari și consilieri, oameni onești care să continuie această luptă pe care am inițiat-o noi la nivel central, a declarat MAIA SANDU, prim-ministrul Republicii Moldova

Și orașul meu natal nu este o excepție, el s-a schimbat constant, el a devenit mai frumos, mai confortabil pentru locuitorii autonomiei noastre. Și evident că am votat pentru ca aceste schimbări pozitive să continue, a declarat IRINA VLAH, bașcanul Găgăuziei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Controversat și fără consens”. Comisia de la Veneția critică modul în care au fost numiți patru membri CSM

Comisia de la Veneția a venit cu o reacție la numirea a patru membri ai Consiliului …