Știrea zilei

Manelele, dedicațiile și grătarele au fost interzise într-un oraș din România

La evenimentele organizate pe spațiul public în Timișoara nu vor mai fi încinse grătarele. Nu se vor mai asculta nici manele, potrivit unei note interne a primarului Nicolae Robu.

Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelorproțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota trimisă Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.

Edilul spune că îi va sancționa drastic pe cei care nu respectă acest ordin, chiar și pe cei cu funcții de conducere.

Deciziile au fost luate după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe în care pot fi auzite manele și dedicații, făcute chiar și primarului Robu, la târgul din Piața Traian al Societății de Piețe, condusă de fostul său consilier Ionuț Nasleu, relatează Opinia Timișoarei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Eforturi fără precedent”: OMS anunță că 17 vaccinuri împotriva COVID-19 sunt în faza de testare pe oameni | VIDEO

17 potențiale vaccinuri împotriva noului coronavirus se află în prezent în etapa testelor clinice pe …