Știrea zilei

Mandat de arest pe numele tânărului care o ucis soția gravidă a unui angajat MAI

Judecătorii au emis mandat de arest pe numele tânărului care la sfârșitul lunii noiembrie curent a accidentat mortal soția însărcinată unui polițist de frontieră. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Mariana Bețivu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit lui Bețivu, după ce au expirat cele 72 de ore de la reținere, tânărul de 21 de ani care a provocat tragedia din localitatea Măcărești, Ungheni, în data de 27 noiembrie anul curent, a fost adus în fața instanței de judecată, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestat pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat penal conform art. 264 al. 3 din Codul Penal al R. Moldova, iar dacă vinovăția sa va fi demonstrată în fața instanței, conform legislației în vigoare acesta s-ar putea alege cu o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.

Amintim că în data de 27 noiembrie, fără a avea permis de conducere, tânărul a urcat la volanul unui automobil de marca Volkswagen și a accidentat  mortal o femeie de 31 de ani, însărcinată în luna a opta. Victima era căsătorită cu un polițist de frontieră,  mamă a doi copii și activa în calitate de psiholog la liceul din localitate.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Specialiștii ANSP: Se constată o majorare a numărului de intoxicații cu mercur

Probabil fiecare are sau a avut în trusa medicală de acasă un termometru ce conține …