Știrea zilei

Mama și copilul care au fugit din spital fiind suspectați de coronavirus, găsiți

Poliția a identificat mama și copilul care aseară au părăsit incinta Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii din mun. Chișinău „M.Lomonosov” fiind suspectați de coronavirus.

Urmare a investigațiilor primare efectuate s-a constatat suspecție de îmbolnăvire a minorului cu virusul COVID-19. În timpul investigațiilor mama cu minorul au fugit din Secția de internare.

Femeia și copilul au fost găsiți la domiciliu în raionul Sângerei, iar acum sunt transportați în Chișinău și urmează să fie internați pentru investigațiile necesare, menționează într-un comunicat Poliția Republicii Moldova.

Totodată, menționăm că polițiștii au intervenit acordând suportul necesar medicilor pentru ca o femeie din Glodeni suspectată de COVID-19 să fie spitalizată.

Persoanele revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, sa contacteze medicul de familie, sa-si monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori in zi, iar la primele simptome de boala precum: febra, tuse, rinoree, sa apeleze imediat Serviciul 112.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Câte cazuri de Covid-19 sunt active și care este repartiția lor pe raioane

După mai bine de 4 luni, de la depistarea primului caz de Covid-19, aproape 20 …