Știrea zilei

O femeie din Capitală, găsită moartă în propria mașină | VIDEO Update

Sugrumată, cu ambele mâini în pungi, legate cu bandă adezivă. Așa a fost găsită într-un microbuz, o femeie de 32 de ani din Chişinău dispărută de câteva zile. Nu se ştie unde a avut loc omorul, cert este că totul a ieşit la iveală miercuri, în jurul orei 21:00. Un trecător a  observat microbuzul parcat lângă un bloc de locuit.

La faţa locului a ajuns grupul operativ, criminaliştii şi medicul legist. Uşa automobilului era  încuiată, iar odată deschisă, oamenii legii au descoperit trupul neînsufleţit al victimei.

Primele investigaţii au arătat că pe corpul femeii existau urme de moarte violentă. Se presupune  că aceasta a decedat fiind sugrumată.

Totodată ambele mâini, tăiate, erau în pungi, legate cu bandă adezivă. Cel mai probabil,  atacatorul ar fi încercat astfel să evite să lase amprente, aşa cum ar fi putut fi zgâriat de victimă.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, acolo unde urmează să se stabilească  data exactă a decesului şi dacă au fost şi alte leziuni pe corp.

Femeia avea la întreţinere doi copii minori. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor, dar, deocamdată, nu există niciun cerc de suspecţi. De asemenea, nu se cunoaşte nici motivul  crimei. Victima nu ar fi avut afaceri şi nu ar fi fost implicată în activităţi criminale.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Case și beciuri inundate. Ploaia din această noapte a făcut ravagii în mai multe localități din țară

Ploaia din noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe regiuni din țară, precum localitățile …