Știrea zilei

Mai multe zone publice din Chișinău vor trece în gestiunea preturilor, pentru a fi modernizate

Zonele de agrement de pe teritoriile parcurilor, scuarurilor și aleilor pietonale din capitală vor trece în gestiunea preturilor de sector, pentru a se implementa proiecte de modernizare a acestora. Subiectul a fost discutat ieri, de primarul general, Ion Ceban, cu responsabilii municipali din domeniu, scrie unimedia.info.

Potrivit primarului general, în prezent aceste zone publice sunt în gestiunea unor direcții municipale, în mare parte administrate ineficient, în special la capitolul salubrizare, întreținere și modernizare.

Edilul a solicitat responsabililor instalarea camerelor de supraveghere la obiectivele recent reabilitate, amplasarea panourilor informative despre necesitatea păstrării curățeniei cu specificarea sancțiunilor care se impun în acest sens, inclusiv pentru vandalizarea bunurilor municipale.

La rândul lor, pretorii de sector și managerii subdiviziunilor responsabile au prezentat proiectele de reabilitare și modernizare a spațiilor urbane verzi și termenii stabiliți pentru intervenție.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: 332 de cazuri noi de infectare cu virusul au fost confirmate, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață | VIDEO

332 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova, …