Știrea zilei

Mai multe companii doresc să furnizeze energie electrică R.Moldova

ÎCS „Premier Energy” a recepţionat şase scrisori de intenţie privind participarea la procesul de furnizare a energiei electrice, se arată în comunicatul companiei.

Conform calendarului stabilit de procedura de selectare a ofertelor de procurare a energiei electrice de către ÎCS „Premier Energy” S.R.L. pentru perioada următoare, s-a încheiat etapa de recepționare de către solicitant a scrisorilor de intenție de participare la procesul de furnizare a energiei electrice.

În termenul prestabilit în calendar au prezentat scrisori de intenție șase companii: ЗАО „Mолдавская ГРЭС”, ПАО „ДТЭК Павлоградуголь”, S.A. „Energocom”, Fly Ren First Solar Park, Moldelectromontaj și DE Trading (DonbasEnergo). ÎCS „Premier Energy” SRL va crea lista potențialilor furnizori (lista scurtă) ce întrunesc toate cerințele tehnice, cărora li se vor expedia solicitări de prezentare a ofertelor în corespundere cu criteriile stabilite.

Ulterior ofertele tehnico-economice recepționate vor fi evaluate cu participarea Grupului de Observatori în conformitate cu procedurile de reglementare a procesului inițiat, cu scopul identificării celei mai bune propuneri. Procedura va finaliza cu negocierea și semnarea noului contract de furnizare a energiei electrice şi prezentarea acestuia la ANRE spre avizare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

R. Moldova a primit 20 de milioane de euro din tranșa a doua de asistență macrofinanciară din partea UE

Republica Moldova a primit 20 de milioane de euro din tranșa a doua de asistență …