Știrea zilei

Mai multe centre comerciale din Capitală și-au sistat activitatea | FOTO

Deși în R. Moldova a fost anunțat Cod Roșu de alertă privind pandemia de COVID-19, moldovenii se pare că nu se tem de noul virus și nici de amenzile usturătoare cu care se pot alege.

Un internaut a postat pe un grup de pe Facebook o imagine în care se observ zeci de oameni care stau în fața unui centru comercial din centrul Capitalei, cu speranța că acesta se va deschide, transmite Știri.md.

„Fără vre-o explicație au închis magazinul. Le permit să intre doar vânzătorilor pentru a-și lua lucrurile”, a comentat martorul.

Nedumeriți de reacția acestuia, internauții s-au luat la ceartă în comentarii și au spus că motive pentru a închide centrul comercial sunt multe.

„Păi s-a zis că se închid Centrele Comerciale, Restaurantele, Cluburile etc. Doar magazinele alimentare și farmaciile vor activa”, „E carantină! Se sta acasă!”, „Cum așta fără motiv??? Oare nu-i evident motivul?”, au comentat unuii.

Internauții au mai menționat că și alte centre comerciale din Capitală și-au sistat activitatea, precum și unele hipermarketuri.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat ieri că majoritatea centrelor comerciale, restaurantelor, cluburilor, sălilor de sport din Capitală trebuie să-și sisteze activitatea și a mai menționat că deschise vor fi doar farmaciile și magazinele alimentare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Mai puține teste, mai puțin infectări: au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu COVID-19, încă șase persoane au decedat | VIDEO

COVID-19 a mai luat viața a încă șase persoane. Este vorba de 4 bărbați și …