Știrea zilei

Locuitorii mai multor sate din Orhei au avut parte de sărbători pe cinste, organizate de Partidului Politic „ȘOR”

Cu sprijinul Partidului Politic „ȘOR”, în comunele Chiperceni, Piatra și Jora de Jos au fost organizate festivități cu ocazia hramului acestor localități. Locuitorii și conducerea locală și-au dorit reciproc victorii și realizări frumoase în comunele și satele natale. Invitatul de onoare, Dinu Țurcanu, care a fost ales președinte al Consiliului Raional Orhei, a transmis sincere felicitări din partea președintelui Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor și din partea deputatului Marina Tauber, menționând că, după alegerile locale, în istoria comunelor care sunt conduse de reprezentanții acestui partid politic, a început o filă nouă.

Hramul este cea mai importantă sărbătoare în sat. Partidul Politic „ȘOR”, ai cărui primari conduc cea mai mare parte a localităților din raionul Orhei, a organizat o seară festivă cu dans, muzică și piese interpretate de artiști moldoveni. Locuitorii s-au felicitat reciproc, urându-și doar schimbări spre bine.

Schimbări spre bine, desigur. Pentru că avem un primar nou, noi ne dorim schimbări. În primul rând pentru copii, în cultură, proiecte sociale.

Cu toți împreună, mână de la mână să facem un sat frumos, luminos și să fie ca în Orhei.

A apărut un om care vrea să facă ceva pentru noi, pentru tot satul. Tot ce este mai bun, tot ce vedeți – este datorită lui. 

Și Dinu Țurcanu a venit cu felicitări calde în acea seară. Noul președinte al Consiliului raional Orhei din partea Partidului Politic ”ȘOR” a fost întâmpinat cu pâine și sare.

DINU ȚURCANU, președinte al Consiliului raional Orhei: Așteptările sunt foarte mari, știm absolut orice problemă care există în fiecare mahala, nu în fiecare sat. Avem planuri concrete de dezvoltare începând cu iluminatul stradal, drumurile, nemaivorbind de infrastructura care vine pentru sistemul de învățământ, școli, grădinițe ș.a.m.d. Toate problemele care sunt stringente, cu asta ne ocupăm acum, cum să le luăm de piept.

Rezolvarea problemelor acute și anume repararea grădinițelor, drumurilor, iluminarea completă a străzilor, alimentarea cu apă de calitate, implementarea proiectelor locale și sociale de infrastructură care au fost implementate cu succes în Orhei timp de 4 ani – toate aceste lucruri vor fi implementate de primarii Partidului Politic ”ȘOR” și în localitățile Jora de Jos, Chiperceni și Piatra.

VASILE STELEA, primarul comunei Chiperceni din raionul Orhei: „De finisat construcția apeductului și a canalizației. De început de urgență construcția grădiniței de copii din satul Voroteț. Pentru mine, ca persoană, este o sarcină foarte mare, care trebuie realizată urgent.

MARIANA ȚUGUI, primarul comunei Piatra, raionul Orhei. În comuna noastră Piatra ca și în toate satele sunt foarte mari probleme, drumuri, iluminare stradală, gunoiștea, grădinița. Avem un mare noroc pentru că la noi iluminarea stradală merge și credem că până la sfârșitul anului o să lumineze toate străzile comunei.

Reamintim că, în urma alegerilor locale, reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” au câștigat primăria în 43 de localități din toată țara.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: 332 de cazuri noi de infectare cu virusul au fost confirmate, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață | VIDEO

332 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova, …