Știrea zilei

Locuitorii din satele raionului Orhei, vizitați de candidații la funcția de primar din partea partidului ”ȘOR” | VIDEO

Reanimarea satelor și reîntoarcerea oamenilor plecați peste hotare – asta își propune Partidul Politic ”ȘOR”. Candidații la funcția de primar din partea formațiunii au mers în satele din raionul Orhei, unde le-au vorbit alegătorilor despre lucrurile pe care doresc să le realizeze, printre acestea reconstrucția drumurilor, reparația școlilor, instalarea iluminatului și construcția sistemelor de canalizare.

Candidatul pentru primăria comunei Isacova nu necesită prezentare. Sătenii îl cunosc extrem de bine și așteaptă ca el să facă multe schimbări în localitate.

Lucrările de modernizare a satului sunt în plină desfășurare, dar mai trebuie multe de făcut, de aceea, este important ca ritmul lucrărilor să nu fie încetinit, iar proiectele planificate să fie duse la bun sfârșit, spune Stanislav Cvasnîi.

În primul rând, iluminarea satului sută la sută. Apoi, urmează proiectele de gazificare, canalizare, dar și, reparația drumurilor, a declarat STANISLAV CVASNÎI – candidat la primăria satului Isacova, Partidul Politic „ȘOR”.

Un alt candidat al Partidului ”ȘOR””, care aspiră la primăria din Nicolăeuca, Violeta Buscal, susține că toate proiectele formațiunii vor fi implementate și în satul său de baștină.

Noi deja problemele locuitorilor satului Neculăeuca le cunoaștem. Noi împreună cu locuitorii satului le vom rezolva, a declarat VIOLETA BUSCAL.

Și locuitorii din Sămănanca, care au suferit de mai multe ori în acest an din cauza inundațiilor, își doresc un gospodar la cârma satului care să le rezolve problemele cu care se confruntă.

În primul rând, trebuie reparate drumurile, instalat sistemul de iluminare stradală și construită canalizarea. Vrem să construim baraje și sisteme pluviale, a mai declarat ALEXANDRU ZBÂRNEA, candidat la funcția de prim ar al satului Sămănanca, Partidul Politic „ȘOR”.

De asemenea, sarcina principală a tuturor candidaților din partea Partidului ”ȘOR” este implementarea obligatorie în satele din raionul Orhei a tuturor proiectelor sociale inițiate de formațiune cum ar fi: crearea magazinelor și farmaciilor sociale, construcția locuințelor pentru familiile tinere și oferirea în instituțiile școlare a meniurilor asemeni celor pe care le primesc copiii din municipiul Orhei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Deputatul a stat tăcut toată ședința, iar în locul lui au vorbit socialiștii | VIDEO

Deputatul dispărut Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Acesta nu a fost surprins în momentul …