Știrea zilei

Locuitorii din raionul Hâncești își doresc schimbări ca la Orhei | VIDEO

Proiecte sociale și de infrastructură vor fi implementate cu succes și în satele din raionul Hîncești. Asta le-a promis oamenilor candidatul Partidului ”ȘOR” la funcția de deputat în circumscripția 38, Vitalie Balinschi, care a participat la întâlniri cu alegătorii din satele Șipoteni, Ciuciuleni, Drăgușenii Noi și Stolniceni. Acesta a vorbit cu oamenii despre problemele pe care le au în localitate și le-a promis să se implice pentru a identifica soluții.

Candidatul din partea Partidului ”ȘOR” în circumscripția 38 din Hîncești, Vitalie Balinschi, le-a promis oamenilor din cele patru sate să le fie alături și să se implice în soluționarea problemelor din localități.

VITALIE BALINSCHI, candidat din partea Partidului Politic ”ȘOR”, circumscripția 38, din Hîncești: Eu îmi doresc ca în toate satele oamenii să zâmbească, oamenii să se bucure de drumuri bune, de străzi iluminate, de apeduct și canalizare, de gazificare, de acel transport public.

Locuitorii ne-au spus că au mari așteptări de la noile alegeri parlamentare.

Desigur că avem încredere și vrem foarte multe schimbări: să facă iluminare în sat, drumurile să fie drumuri, chiar și pentru noi, chiar și pentru o bunicuță, care se duce după pâine.

Eu consider că dacă domnul Șor a făcut ceva în Orhei pentru oameni, probabil că va face și aici.

Cum a făcut la Orhei, măcar să facă și la noi cât de puțin.

Totodată, liderul Partidului ”ȘOR”, dar și deputatul Marina Tauber, le-au promis oamenilor că vor trăi ca locuitorii municipiul Orhei, dacă Vitalie Balinschi va învinge la alegeri.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Da, în patru ani am reușit să transformăm Orheiul în cel mai bun oraș din țară, orașul în care sunt drumuri, iluminat, parcuri, grădinițe noi și tot ce este mai bun. 

MARINA TAUBER, vicepreședinte Partidul Politic ”ȘOR”, deputat: Vom susține localitatea dumneavoastră și vom face tot posibilul ca oamenii frumoși, la chip și suflet, să trăiască, la fel, cum trăiesc orheienii.

Alegerile parlamentare noi organizate în circumscripția 38 din Hîncești vor avea loc în data de 15 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro | VIDEO

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro din ce-a de-a doua tranșă …