Știrea zilei

Locuitorii din Hâncești îl susțin pe Vitalie Balinschi: Pe dumnealui o să-l votez, pentru că am încredere | VIDEO

Aproximativ 700 de cetățeni ai orașului Hîncești au fost prezenți în cadrul desemnării populare al lui Vitalie Balinschii, în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripția 38. Astfel, cetățenii și-au exprimat susținerea pentru concurent. În cadrul evenimentului, candidatul din partea Partidului „ȘOR”, Balinschi a accentuat realizările, dar și prioritățile sale în următoarea perioadă, în această circumscripție.

Locuitorii orașului Hîncești au încrederea că doar candidatul din partea Partidului Politic „ȘOR” va aduce o schimbare spre bine în localitatea lor.

Poate va fi o oarecare schimbare. Să-l alegem, că nu mai am încredere în nimeni, dar pe dumnealui o să-l votăm că am încredere.

Sperăm să fie adevărați organizatori, să stabilizeze atmosfera în oraș, să fie create locuri de muncă, tineretul să nu plece, iar copiii să fie lângă părinți.

Vitalie Balinschi le-a promis oamenilor că promisiunile făcute în campania electorală vor fi o prioritate pentru mandatul său de deputat. Acesta s-a referit la satele care vor fi iluminate, drumuri reparate, iar cetățenii să beneficieze de o viață prosperă.

VITALIE BALINSCHI, candidat circumsctripția 38, Hâncești: M-am convins încă odată că alegătorii de aici vor schimbări, ne susțin și această prezență m-a onorat foarte mult. 

Desemnarea populară a unui concurent electoral este o premieră pentru Republicii Moldova, iar cetățenii au ocazia să-și identifice candidatul favorit la funcția de deputat în circumscripția din care fac parte.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro | VIDEO

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro din ce-a de-a doua tranșă …